4 Νοεμβρίου 2010

«Κύριε πρωθυπουργέ...»: ανοιχτή επιστολή από τον Κώστα Χριστόπουλο


Με ανοιχτή επιστολή υποδέχεται σήμερα τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, λίγη ώρα πριν την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού μας «Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πόλη» κ. Κώστα Χριστόπουλος, λίγες ώρες πριν την κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού μας (σήμερα στις οκτώ στην Πλατεία Γεωργίου).

Πιστός στην δέσμευση ότι ο Δήμος πρέπει να βγαίνει πάντα μπροστά στην προσπάθεια για καλύτερη πόλη, ο κ. Χριστόπουλος θέτει στην επιστολή του για μια φορά ακόμα τα καυτά ζητήματα της πόλης της Πάτρας και ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση τους.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,


Η φιλόξενη Πάτρα σας καλωσορίζει. Ελπίζω η παρουσία σας εδώ να γίνει αφορμή η Πάτρα να ξαναμπεί στις σταθερές προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου.


Θα ήταν κρίμα η επίσκεψή σας να εξαντληθεί σε προεκλογικές σκοπιμότητες της στιγμής, χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρισμα κι έτσι να αποτελέσει μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την πόλη μας.


Αντιμετωπίζουμε προβλήματα συσσωρευμένα επί δεκαετίες, πολλά εκ των οποίων πηγάζουν είτε από το ίδιο το κράτος, είτε από τη μακρόχρονη απουσία του...


Διαβάστε τη συνέχεια εδω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.