6 Νοεμβρίου 2010

Γιατί ζητάω τη στήριξη σας



Έχω τις γνώσεις που απαιτεί η σύγχρονη διαχείριση μιας μητρόπολης του 21ου αιώνα.
Έχω την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά, τόσο από τον επαγγελματικό μου χώρο, όσο και από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Έχω τη δύναμη και την ηλικία να εργαστώ σκληρά.
Έχω μαζί μου μια δυνατή ομάδα νέων ανθρώπων, επιστημόνων και τεχνοκρατών, που θα εργαστεί σκληρά για να αλλάξουμε την πόλη μας.
Έχω αποδείξει στην πράξη την ικανότητα μου να μάχομαι.
Είμαι σίγουρος πως μαζί θα τα καταφέρουμε.

Κώστας Χριστόπουλος

Που θα ψηφίσει ο Κώστας Χριστόπουλος

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 583ο εκλογικό τμήμα στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Λυκείου Πατρών στην οδό Νόρμαν (πλ. Πυροσβεστείου) στις 10.00 το πρωί της Κυριακής.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Ψαθοπύργου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ψαθοπύργου

ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Ψαθοπύργου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

Που και πως ψηφίζουμε για τη Νέα Πάτρα



Αύριο ψηφίζουμε..!! Το τι ψηφίζουμε, το ξέρουμε καλά..!! Νέα Πάτρα..!! Νέους Ανθρώπους..!! Νέα Πόλη..!! Με Κώστα Χριστόπουλο δήμαρχο..!! Τον μόνο γέννημα-θρέμμα Πατρινό υποψήφιο..!! Δήμαρχο για όλη την Πάτρα, για όλους τους Πατρινούς και στην πόλη και στα τοπικά διαμερίσματα..!!

Το πού ψηφίζουμε μπορούμε να το μάθουμε είτε από τον δήμο όπου κατοικούμε είτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού μας, στο εκλογικό μας κέντρο ή στα εκλογικά τμήματα, μπορούν να σας βοηθήσουν αν παρ' όλα αυτά έχετε κάποια απορία.

Η ψηφοφορία για τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές θα αρχίσει στις 7 πμ και θα λήξει στις 7 μμ, αύριο Κυριακή, 7 Νοεμβρίου. Ψηφίζουμε με την αστυνομική ταυτότητα, ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής, ή το διαβατήριό, ή την άδεια οδήγησης, ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Αν κάποιος εκλογέας δεν περιλαμβάνεται στον εκλογικό κατάλογο και δεν έχει στερηθεί το εκλογικό του δικαίωμα, μπορεί να απευθυνθεί στον δήμο, ή την κοινότητα, όπου είναι γραμμένος και να ζητήσει πιστοποιητικό εγγραφής του στα δημοτολόγια, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ψηφίζουν για δήμαρχο Πατρέων όλοι οι δημότες του νέου δήμου που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή έχουν γεννηθεί πριν την 31η Δεκεμβρίου του 1992, και είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο των δήμων (Πατρέων, Παραλίας, Βραχναιίκων, Μεσσατίδος και Ρίου) που από την 1η Ιανουαρίου του 2011 θα αποτελούν τον νέο δήμο Πατρέων.

Ψηφίζουν σε ειδικό εκλογικό κατάλογο και πολίτες των λοιπών 26 κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά κατοικούν στο δήμο μας.

Η σταυροδοσία δεν είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι η πρώτη φορά. Πάνω στα ψηφοδέλτια αναγράφεται πόσοι σταυροί μπαίνουν σε κάθε τμήμα του ψηφοδελτίου, μπορείτε να συμβουλεύεστε επίσης και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους για να σας διευκολύνουν. Σημειώστε ότι το ψηφοδέλτιο σας δεν ακυρώνεται αν γίνει λάθος στον αριθμό των σταυρών (δηλαδή, αν βάλουμε παραπάνω σταυρούς), απλώς προσμετράται μόνο στον συνδυασμό.

Αναλυτικά για την σταυροδοσία σε Δήμο και Περιφέρεια μπορείτε να ενημερωθείτε και από την ειδική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Και μην ξεχνάτε: αύριο ψηφίζουμε..!! Και ψηφίζουμε για να νικήσει η Πάτρα..!! Καλή ψήφο..!!

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Τσουκαλαιϊκων

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Τσουκαλαιϊκων

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Τσουκαλαιϊκων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Σουλίου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Σουλίου

ΚΕΠΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛIΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Σουλίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Ρογιτίκων

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ρογιτίκων

ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΔΟΥΛΑΒΕΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΕΚΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΗΛΙΑ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Ρογιτίκων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Πλατανίου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνει ο υποψήφιος σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Πλατανίου

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Πλατανίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μονοδενδρίου

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΙΛΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Μοίρας

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μοίρας

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Μοίρας, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Μοίρας

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μοίρας

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Μοίρας, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Μιντιλογλίου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μιντιλογλίου

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Μιντιλογλίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Κρήνης Πατρών

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Κρήνης Πατρών

ΠΛΩΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Κρήνης Πατρών, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνει ο υποψήφιος σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κάτω Καστριτσίου

ΤΣΑΜΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Καμινίων

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνει ο υποψήφιος σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Καμινίων

ΠΗΤΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Καμινίων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνει η υποψήφια σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Καλλιθέας

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Θεριανού

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνει ο υποψήφιος σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Θεριανού

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Θεριανού, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Θέας

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Θέας

ΡΕΚΑΤΣΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Θέας, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Ελικίστρας

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ελικίστρας

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΞΥΠΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Ελικίστρας, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου

ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΙΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Αργυράς

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αργυράς

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΣΗΜΑΚΗ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Αργυράς, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Αραχωβιτίκων

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αραχωβιτίκων

ΖΑΡΝΑΒΕΛΗ-ΑΝΤΖΙΛΕΤΟΥ ΑΡΕΤΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Αραχωβιτίκων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στην Τοπική Κοινότητα Ακταίου

Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ακταίου

ΑΡΑΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στην Τοπική Κοινότητα Ακταίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

5 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Χριστόπουλος: «η Πάτρα θα νικήσει»



Την κεντρική προεκλογική του ομιλία έκανε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού μας "Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη" και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος. Μιλώντας σε ένα πυκνό κι ενθουσιώδες ακροατήριο ο κ. Χριστόπουλος ανέλυσε τους άξονες του προγράμματός του για τη Νέα Πόλη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του με το σύνθημα «Η Πάτρα θα νικήσει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους συνυποψηφίους του λέγοντας: «Με τη δική σας βοήθεια θα είμαστε στο δεύτερο γύρο. Να ξαναρχίσει το παιχνίδι από την αρχή. Να αναμετρηθούν αυτοί που έρχονται, με αυτούς που φεύγουν. Αυτοί που θα προσφέρουν, με αυτούς που πήραν. Να αναμετρηθούν αυτοί που σχεδιάζουν, προτείνουν, οραματίζονται, με αυτούς που παπαγαλίζουν συνθήματα περασμένων δεκαετιών. Με αυτούς που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Που έχουν βαρύ παρελθόν, μεγάλες ευθύνες για τα σημερινά προβλήματα, αλλά και μεγάλο θράσος να παριστάνουν τους μεσσίες».

Ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε πως ο αγώνας του ξεκίνησε «μόνος εναντίον όλων», ενώ μίλησε για δύο «κυβερνητικούς υποψηφίους με την ίδια λογική και τις ίδιες παρωχημένες αντιλήψεις».



Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε πως ο συνδυασμός του διαθέτει συγκροτημένη πρόταση, με βιώσιμες λύσεις για την πόλη και απόψεις που κατέθεσε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ μνεία έκανε και στα ζητήματα που η Πάτρα δεν μπορεί να λύσει μόνη της (όπως το λαθρομεταναστευτικό) και στην επιστολή που ο ίδιος έστειλε στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με την ευκαιρία της χθεσινής παρουσίας του στην Πάτρα.



Ο κ. Χριστόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δράσεις που θα αναλάβει για τη νεολαία της πόλης, όπως η δημιουργία χώρου μνήμης και έκφρασης στο πανεπιστημιακό Παράρτημα της οδού Κορίνθου, η δημιουργία τοπικού γραφείου απασχόλησης, η στήριξη της τοπικής καλλιτεχνικής έκφρασης, η δημιουργία Μεσογειακού Μαθητικού Φεστιβάλ κ.ά.



Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» αναφέρθηκε και στους αντιπάλους του, χαρακτηρίζοντας τον κ. Κατσικόπουλο «επαγγελματία της πολιτικής και απρόθυμο υποψήφιο» και τον κ. Δημαρά «επικεφαλή μίας ετερόκλητης συμμαχίας, που παλεύει για να κρύψει τις εντελώς αντίθετες θέσεις των υποψηφίων του».



Κριτική άσκησε και στην επιλογή του κ. Δημαρά να αποφεύγει τις δημόσιες συζητήσεις, ενώ υπογράμμισε πως «οι πολίτες της Πάτρας δεν έχουν να κερδίσουν τίποτε από τον εσωκομματικό πόλεμο των δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ».


Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Χριστόπουλος τόνισε: «Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Όμως ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή το βράδυ, οπότε θα κλείσουν οι κάλπες. Ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ελάτε να ανοίξουμε το δρόμο στους νέους ανθρώπους, στις νέες ιδέες. Ελάτε όλοι μαζί να πάμε την Πάτρα μπροστά».

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα Σαραβαλίου


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Σαραβαλίου
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΖΩΗ
ΜΠΑΡΔΑΚΗ-ΖΑΓΚΛΑ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΪΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα Σαραβαλίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα Ρίου


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Ρίου
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΠΕΛΑΒΓΕΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα Ρίου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα Παραλίας


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Παραλίας
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα Παραλίας, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα Οβρυάς


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΚΟΥΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΝΑΚΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα Οβρυάς, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα Βραχναίικων


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Βραχναίικων
ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα Βραχναίικων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου
ΓΟΥΡΝΙΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΟΥΡΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα 4ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας 4ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΜΕΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ
ΜΕΞΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΑΛΚΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΚΙΤΣΙΟΥ
ΣΚΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΗΛΙΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΨΑΡΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα 4ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα 3ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας 3ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΗΛΙΑ
ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα 3ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

ΓΚΟΥΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ
ΣΓΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ ΕΡΙΕΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Κοινότητα 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΒΙΚΑΤΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΒΑΠΤΙΣΤΗ
ΓΚΟΥΖΝΤΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΣΠΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΟΣΧΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΤΡΩΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ως την τελευταία ώρα και στη Δημοτική Κοινότητα 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων, για να πάρουμε πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

4 Νοεμβρίου 2010

«Κύριε πρωθυπουργέ...»: ανοιχτή επιστολή από τον Κώστα Χριστόπουλο


Με ανοιχτή επιστολή υποδέχεται σήμερα τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, λίγη ώρα πριν την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού μας «Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πόλη» κ. Κώστα Χριστόπουλος, λίγες ώρες πριν την κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού μας (σήμερα στις οκτώ στην Πλατεία Γεωργίου).

Πιστός στην δέσμευση ότι ο Δήμος πρέπει να βγαίνει πάντα μπροστά στην προσπάθεια για καλύτερη πόλη, ο κ. Χριστόπουλος θέτει στην επιστολή του για μια φορά ακόμα τα καυτά ζητήματα της πόλης της Πάτρας και ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση τους.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,


Η φιλόξενη Πάτρα σας καλωσορίζει. Ελπίζω η παρουσία σας εδώ να γίνει αφορμή η Πάτρα να ξαναμπεί στις σταθερές προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου.


Θα ήταν κρίμα η επίσκεψή σας να εξαντληθεί σε προεκλογικές σκοπιμότητες της στιγμής, χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρισμα κι έτσι να αποτελέσει μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την πόλη μας.


Αντιμετωπίζουμε προβλήματα συσσωρευμένα επί δεκαετίες, πολλά εκ των οποίων πηγάζουν είτε από το ίδιο το κράτος, είτε από τη μακρόχρονη απουσία του...


Διαβάστε τη συνέχεια εδω...

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Ενότητα Βραχναίικων


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Δημοτικής Ενότητας Βραχναίικων (πρώην Δήμος Βραχναίικων)

ΣΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Η Δημοτική Ενότητα Βραχναίικων συμμετέχει με μία (1) έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Πατρέων, ας αγωνιστούμε ως την τελευταία ώρα για να πάρουμε την πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Δημοτικής Ενότητας Παραλίας (πρώην Δήμος Παραλίας)

ΚΑΠΕΤΑΝΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΕΤΟΥΣΗ-ΦΡΑΝΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Η Δημοτική Ενότητα Παραλίας συμμετέχει με δύο (2) έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Πατρέων, ας αγωνιστούμε ως την τελευταία ώρα για να πάρουμε την πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδος (πρώην Δήμος Μεσσάτιδος)

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ(ΠΕΠΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΡΙΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
ΚΑΚΑΦΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΙΟΣΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος συμμετέχει με τρεις (3) έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Πατρέων, ας αγωνιστούμε ως την τελευταία ώρα για να πάρουμε την πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στη Δημοτική Ενότητα Ρίου


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Δημοτικής Ενότητας Ρίου (πρώην Δήμος Ρίου)

ΒΟΡΙΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΑΛΟΥΣΗ ΕΥΡΙΔΙΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΝΑΒΗ - ΣΠΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΞΥΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η Δημοτική Ενότητα Ρίου συμμετέχει με τρεις (3) έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Πατρέων, ας αγωνιστούμε ως την τελευταία ώρα για να πάρουμε την πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη»: Ψηφοδέλτιο Νίκης στο 4ο Διαμέρισμα Πατρέων


Το ψηφοδέλτιο μας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, στελεχώνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Δημοτικής Κοινότητας 4ου Διαμερίσματος Πατρέων (πρώην Κεντρικό)

ΓΕΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝΤΕΠΥ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΙΓΓΛΕΣΗ ΑΡΙΣΤEA του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΑΝΕΛΛΟΥ
ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΤΣΑΝΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΚΟΥΜΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΟΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΡΑΠΙΓΚΑ ΑΝΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΓΚΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΥΦΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΤΣΙΜΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

Το 4ο διαμέρισμα συμμετέχει με δεκαοκτώ (18) έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Πατρέων, ας αγωνιστούμε ως την τελευταία ώρα για να πάρουμε την πλειοψηφία για το Ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάσαμε, με Νέους Ανθρώπους για Νέα Πόλη.