10 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα Δευτέρα η κοπή της πίτας του συνδυασμού "Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πόλη"

Την πρώτη συνάντηση για το νέο έτος θα έχει τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, ο συνδυασμός "Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη", με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ και είναι ανοιχτή για το κοινό, ο επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Κώστας Χριστόπουλος, θα ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους που θα παρευρεθούν για τις μέχρι τώρα ενέργειες, καθώς και για την πορεία των ομάδων εργασίας που έχουν συγκροτηθεί, θα επιστήσει την προσοχή των 26 εκλεγμένων συμβούλων στην παρακολούθηση του δημοτικού έργου σε όλα τα επίπεδα, ενώ αναμένεται να σχολιάσει και τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής και να τοποθετηθεί ανοιχτά απέναντι στα ζητήματα που έχουν προκύψει.
Επίσης, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, θα δοθεί η ευκαιρία επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τους παρευρισκόμενους.

Εξάλλου, όπως ήδη έχει τονίσει στο παρελθόν ο κ. Χριστόπουλος, βασικό στόχο της παράταξης αποτελεί αυτή να είναι ανοιχτή στους πολίτες, να έχει ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της πόλης και να αξιοποιηθούν προς όφελος του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας όλες οι δυνατότητες των συμμετεχόντων, είτε αυτοί εξελέγησαν είτε όχι.