11 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση αφιερωμένη στην ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο συνδυασμός μας στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ΓΥΝΑΙΚΑ το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η επίσημη προσκεκλημένη μας ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη, η πρ. βουλευτής Νατάσσα Ράγιου και η δημοτική σύμβουλος – ιατρός Μαριάννα Σταματιάδου.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικό σύνολο από γυναίκες ενώ θα βραβευθούν γυναίκες που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στην πόλη.

Χάσαμε 4 μήνες για να καταλάβουμε το αυτονόητο

Μετά την συνεδρίαση του νέου Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ από τον επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» Κ.Χριστόπουλο ανακοινώθηκαν τα εξής :
Χάσαμε τέσσερις ολόκληρους μήνες για να καταλάβουμε το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν υπάρχει λύση Φλόκα σήμερα, παρά μόνο μεταφόρτωση και μεταφορά των σκουπιδιών μακριά μέχρι να γίνει το εργοστάσιο.
Και αυτή την καθυστέρηση την πληρώνουμε ακριβά γιατί μη έχοντας ενεργήσει έγκαιρα, αναγκαζόμαστε σήμερα να τρώμε τα λεφτά του εργοστασίου σε σταθμούς μεταφόρτωσης και μηχανολογικό εξοπλισμό.
Όμως παρόλα αυτά ακόμα και όσα κάνουμε σήμερα τα κάνουμε χωρίς προγραμματισμό με αποτέλεσμα να κινδυνεύει και αυτή η διαδικασία, γιατί για παράδειγμα δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί σταθμός μεταφόρτωσης αν δεν έχει από πριν προσδιοριστεί που θα πάνε τα δέματα.
Και επιτέλους πρέπει να ενημερωθεί για τις προθέσεις της δημοτικής αρχής τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και ο Πατρινός δημότης και όχι μόνο η κα. Μπιρμπίλη.