14 Σεπτεμβρίου 2010

Κώστας Χριστόπουλος: «Όλοι μαζί στον αγώνα για τη Νέα Πάτρα»

«Νέοι άνθρωποι, νέα πόλη» είναι ο τίτλος του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου πατρέων Κώστα Χριστόπουλου, ο οποίος παρουσίασε σήμερα και το λογότυπο. Όπως αναμενόταν, ο συνδιασμός στέλνει το μήνυμα με 4 λέξεις, αλλά με τρεις φιγούρες ανθρώπων: μπλε, κόκκινη και πράσινη.

«Επιλέξαμε το όνομα "ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΑ ΠΟΛΗ" για το συνδυασμό μας, θέλοντας να τονίσουμε την αναγκαιότητα για Νέα Πρόσωπα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και όχι επαγγελματίες πολιτικούς - την απαίτηση για Ανανέωση και Ανασυγκρότηση στο Καινούριο Δήμο Πατρέων» ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος και συνέχισε.

«Ανασυγκρότηση που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των Δημοτών για ένα σύγχρονο Δήμο, ανοικτό στις αλλαγές, απελευθερωμένο από τα δεσμά αδιαφανών μηχανισμών και επιμέρους συμφερόντων.

Ένα δήμο με επίκεντρο τον Άνθρωπο, Ένα Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας, από όποιο διαμέρισμα και αν προέρχονται. Έναν Δήμο στον οποίο η κοινωνία θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά, θα δραστηριοποιείται και θα συνδιαμορφώνει.

Με τη μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο "Καλλικράτης" στη Δημόσια Διοίκηση, μπορούμε να φέρουμε ένα Νέο Άνεμο στα δημοτικά πράγματα Θέλουμε έναν δήμο ανοιχτό, που θα λειτουργεί με διαφάνεια σε όλες του τις αποφάσεις, που θα έχει ανοιχτά μάτια και αυτιά στην κοινωνία και θα αποφασίζει για τα μικρά ή μεγάλα θέματα μετά από διάλογο με όλους. Επιπλέον, θα έχει την ευελιξία να συνθέτει τις διαφορετικές απόψεις και να λειτουργεί με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου μας.

Ζούμε μια περίοδο στην οποία υπάρχει ανάγκη από συνοχή και ενότητα τόσο στις τακτικές όσο και στα πρόσωπα. Ζητούμενο είναι η σύνθεση η οποία οδηγεί και σε λύσεις αποτελεσματικές και βιώσιμες.

Είναι ισχυρή μας πεποίθηση ότι Όλοι Μαζί και θέλουμε και Μπορούμε να εκφράσουμε το Καινούριο, την Αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμπορευθούν μαζί μας στον αγώνα για την Νέα Πάτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.