19 Σεπτεμβρίου 2010

Κ. Χριστόπουλος: «συμμετέχουμε στο διάλογο για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας...»

Ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τον διάλογο για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης:

«Η δημοτική μας παράταξη πιστεύει ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να διαχωριστεί η παραλιακή ζώνη της Πάτρας στα τμήματα που προσφέρονται αποκλειστικά για την λιμενική δραστηριότητα και να αποκατασταθεί η επαφή της πόλης με τη θάλασσα.

Υπ’ αυτή την έννοια κρίνουμε ότι είναι θετική η πρόταση της παράταξης του κ. Δημήτρη Αϊβαλή για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας, ενδεχομένως και για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την δημιουργία ενός Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με βάση τις δυνατότητες που έδωσε ο "Καλλικράτης" σε άλλες πόλεις.

Ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Πόλη» και τα μέλη του θα συμμετέχουν στον διάλογο που πρότεινε η παράταξη Αϊβαλή.

Η θέση μας είναι ότι πρέπει με τεκμηριωμένες επιστημονικές προτάσεις, όπως αυτή του ΤΕΕ πριν 4 περίπου χρόνια και με δεδομένο ότι το λιμάνι ανήκει στους Πατρινούς, να επιδιώξουμε την απόδοση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μετώπου στους πολίτες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.