28 Σεπτεμβρίου 2010

Τζούλια Ροδοπούλου: υποψήφια με τον Κωστα Χριστόπουλο

Από τον συνδυασμό « Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη » του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Χριστόπουλου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κας Τζούλιας Ροδοπούλου.

Η Τζούλια Ροδόπουλου γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ η πτυχιακή της εργασία αφορά την Μελέτη Αναδιάρθρωσης Δημοσίων Συγκοινωνιών στην πόλη της Πάτρας. Είναι στέλεχος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, υπεύθυνη Μέτρων Πολιτισμού – Τουρισμού. Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος. Είναι ενεργό μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.