30 Σεπτεμβρίου 2010

Κ. Χριστόπουλος: φροντίδα για την παραλία της Πάτρας


Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου το πρωί, με αφορμή την πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος και στελέχη του συνδυασμού μας βρέθηκαν στην Παραλία Ιτεών και συμμετείχαν έμπρακτα στον καθαρισμό της.

Αναφερόμενο στην ενέργεια αυτή, το γραφείο τύπου του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ σε συνεργασία με τον "Εκπολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Ιτεών" για να αποκαλύψουμε την αδυναμία των υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου να διευθετήσουν το πρόβλημα της παραλιακής ζώνης των Ιτεών.

Η παραλιακή ζώνη πρέπει να παραδοθεί άμεσα στους κατοίκους της, να ολοκληρωθεί η διαμόρφωσή της και να συντηρηθεί για να αποτελέσει κόσμημα για την περιοχή όπως αρχικά έχει σχεδιαστεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.