30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Πατρινοί μιλούν για τον Κώστα Χριστόπουλο...



«τον ξέρω πάνω από είκοσι χρόνια...»,
«πραγματικός φίλος...»,
«έξυπνος άνθρωπος...»,
«δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός...»,
«δε σταματάει να τρέχει συνέχεια...»
«σε τι διαφέρει από τους πολιτικούς; διαφέρει ότι... λέει αλήθειες»
Με αυτές και άλλες παρόμοιες εκφράσεις, μιλώντας από καρδιάς μπροστά στην κάμερα, απλοί άνθρωποι, πολίτες της Πάτρας που γνώρισαν τον Κώστα Χριστόπουλο σε κάποια χρονική στιγμή της κοινωνικής και επαγγελματικής του διαδρομής, παρουσιάζουν τον υποψήφιο δήμαρχο της επιλογής τους, τον άνθρωπο που εμπιστεύονται για να φτιάξουν μαζί του την Νέα Πάτρα.

Τις αληθινές αυτές δηλώσεις συγκεντρώσαμε σε οκτώ σύντομες ταινίες (εδώ βλέπετε ενσωματωμένη την πρώτη από αυτές) σύντομης διάρκειας. Μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μέσα από το «κανάλι» μας στο YouTube, να τις σχολιάσετε σε όποια από τις σελίδες μας (blog, facebook, youtube, twitter), να τις αναδημοσιεύσετε στο blog σας και τις προσωπικές σας σελίδες στο facebook ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλουμε τη γνώμη σας, τις προτάσεις σας, τη συμμετοχή σας, ελάτε να συζητήσουμε ανοιχτά και ελεύθερα για τη νέα Πάτρα !! Γιατί η νέα Πάτρα είμαστε όλοι εμείς, Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.