20 Οκτωβρίου 2010

Συναντήσεις με πολίτες και αστυνομικούς για τον Κώστα Χριστόπουλο


Με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Γερασίμου, ο επικεφαλής της παράταξης "Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη" και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στους Ιερούς Ναούς Αγίου Γερασίμου Νεκροταφείου Παραλίας και Πατρών.

Μετά το τέλος της ακολουθίας ο κ. Χριστόπουλος αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους του Δήμου Παραλίας, αλλά και μέλη του συλλόγου των Εν Πάτραις Κεφαλλήνων.

Στη συνέχεια παρέστη στη δοξολογία για τον εορτασμό της μνήμης του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου και αμέσως μετά παραβρέθηκε στη δεξίωση που παρέθεσε ο Περιφερειακός Δ/ντής της ΕΛ.ΑΣ. Δυτικής Ελλάδος, κ. Σωτήρης Χρονόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.