5 Οκτωβρίου 2010

Σε γειτονιές της Πάτρας ο Κ. Χριστόπουλος: «οι πολίτες να νιώθουν δίπλα τους το Δήμο»


Η διοίκηση του δήμου γίνεται καθημερινά δίπλα στους δημότες, μαζί με τους δημότες, με διάλογο και λύση στα προβλήματα τους. Την εφαρμογή του βασικού αυτού πιστεύω του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Χριστόπουλου κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός σήμερα το πρωί σε κάποια γειτονιά της Πάτρας.

Μοιράζοντας έντυπα με την διακήρυξη και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού μας «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» μαζί με υποψήφιους συμβούλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, ο Κώστας Χριστόπουλος στάθηκε για να ακούσει από έναν επαγγελματία απλές αλήθειες και προτάσεις για καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στην επαφή του με τις δημοτικές υπηρεσίες όπως η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός.

«Το πρόγραμμα μας για τη νέα Πάτρα είναι πάντα ανοικτό στις προτάσεις των πολιτών, η δική σας συμμετοχή είναι που θα ανατρέψει την αδιέξοδη πορεία της πόλης μας, μαζί θα δημιουργήσουμε τη νέα προοπτική», επεσήμανε ο Κ. Χριστόπουλος προσκαλώντας τον επαγγελματία να στηρίξει και να ψηφίσει τον συνδυασμό μας.

Η καθημερινή επαφή και συζήτηση με τους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του δήμου που έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Χριστόπουλος και η θερμή υποδοχή των θέσεων και προτάσεων του προγράμματος μας, ειδικά στα ζητήματα της καθημερινότητας, αποτυπώνουν τη δυναμική που καταγράφει ο συνδυασμός μας στην πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Έμφαση δίνεται στην υλοποίηση της προγραμματικής μας πρότασης για τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στα Δημοτικά Διαμερίσματα για τους τομείς πρασίνου, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και κοινοχρήστων χώρων με στόχο, και με την ανάπτυξη του εθελοντισμού, οι Δημότες να βρίσκουν άμεσα λύση σε σημαντικά προβλήματα και να νιώθουν δίπλα τους τις υπηρεσίες του Δήμου.

Τις επόμενες μέρες, οι επισκέψεις του Κώστα Χριστόπουλου θα συνεχιστούν στις περιοχές Ρίου, Βραχνέϊκων, Παραλίας και Μεσσάτιδος, ενώ συνεχίζονται και οι επαφές με τους εκπολιτιστικούς συλλόγους του Αρκτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.