1 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Χριστόπουλος: στήριξη και φροντίδα στην τρίτη ηλικία

Στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, κ. Κώστας Χριστόπουλος, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας.

Μαζί με μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας θα συζητήσουν με τα άτομα που φιλοξενούνται εκεί και θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν το μήνυμα στήριξης και φροντίδας για τους ηλικιωμένους.

Στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Νέοι άνθρωποι – Νέα πόλη», που θα ανακοινωθεί σύντομα, υπάρχει σχεδιασμός ενίσχυσης των ΚΑΠΗ στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης και φροντίδας μοναχικών ατόμων και επέκτασής του στην περιφέρεια του Δήμου Πατρέων, όπου υπάρχει ανάγκη.

Το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.