18 Οκτωβρίου 2010

Ψηφοδέλτιο ισχυρό, νεανικό και ακηδεμόνευτο. Αντίπαλοί μας οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη", υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Καταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό, νεανικό και ακηδεμόνευτο, με ανθρώπους που έχουν μοναδικό τους κίνητρο την προσφορά. Είναι άνθρωποι που δουλεύουν και δεν περιμένουν να ζήσουν από την πολιτική, αντίθετα με άλλους, που τους συνδέουν ετερόκλητα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Είναι τιμή για εμένα να ηγούμαι ενός συνδυασμού που τα στελέχη του πρεσβεύουν την Πάτρα του αύριο, με όραμα και πίστη για το μέλλον της. Θέλουμε, μπορούμε και έχουμε το σχεδιασμό και τις προτάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που έχει ανάγκη η πόλη για την επιβίωσή της. Με τη στήριξη των Πατρινών, μαζί θα το πετύχουμε.

Τα ψηφοδέλτια του Δημήτρη Κατσικόπουλου και του Γιάννη Δημαρά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Κι αυτό επιβεβαιώνεται κάθε μέρα.

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος εκφράζει τη σκληρή κυβερνητική πολιτική του μνημονίου, του ΔΝΤ και της Τρόικας και οι υποψήφιοί του αμύνονται να κρατήσουν ζωντανό το στίγμα μιας κυβέρνησης, που μετράει ήδη ένα χρόνο αδιαφορίας για την Πάτρα. Παντού έργα σε καθυστέρηση ή σε εγκατάλειψη και εμπαιγμός των πολιτών. Ποιός μπορεί να εμπιστευθεί σ' αυτούς τους ανθρώπους την ανάγκη αποφάσεων και λύσεων για το αύριο της πόλης;

Από την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά, στο οποίο ο ίδιος και οι συνεργάτες του εκφράζουν την ανελέητη μανία ενός μέρους του τοπικού ΠΑΣΟΚ να εκδικηθεί το υπόλοιπο για όσα δεν πήρε από την πολύχρονη νομή όλων των μορφών της τοπικής εξουσίας. Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, αυτή η ετερόκλητη συμμαχία εμφανίζεται με απίστευτη έπαρση, αμετροέπεια και ρεβανσισμό, τάχα ως η επανάσταση της κοινωνίας απέναντι στα κόμματα.

Κάθε θέση δική τους σε κάθε πρόβλημα της πόλης αλλάζει και προσαρμόζεται ανάλογα με το συμφέρον της στιγμής. Το ίδιο και ο επικεφαλής, του οποίου η πραγματική εικόνα αποκαλύπτεται σιγά σιγά. Στο σημερινό διαδικτυακό debate υποψηφίων δημάρχων δεν έκανε διάλογο με τους άλλους κι όμως έκανε λάθη μόνος του! Ποιός μπορεί να θεωρήσει άξιο εμπιστοσύνης ένα συνταξιούχο, κατά δήλωσή του, να διαχειριστεί το αύριο της πόλης με μόνο επιχείρημα, ότι κάποτε με έτοιμα λεφτά έφτιαξε τη βιτρίνα του ενός τρίτου του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, όταν για την αξιοποίηση του υπολοίπου είχε άλλα σχέδια σε βάρος των Πατρινών;

Οι Πατρινοί βλέπουν, ξέρουν, κρίνουν και αξιολογούν. Η ώρα της αλήθειας για το μέλλον της Πάτρας έφτασε. Μαζί μας η πόλη θα συναντήσει την καινούρια εποχή, έτοιμη και σίγουρη, αφήνοντας πίσω της τα βαρίδια του παρελθόντος.»

Η δήλωση υποψηφιότητας του Συνδυασμού μας με τον πλήρη κατάλογο ονομάτων δημοσιεύεται στην ειδική σελίδα «Το ψηφοδέλτιο μας» στο blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.