17 Οκτωβρίου 2010

Ηλίας Ηλιόπουλος: υποψήφιος με τον Κώστα Χριστόπουλο

Από το συνδυασμό "Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη" του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Χριστόπουλου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Ηλία Ηλιόπουλου.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1971. Σπούδασε Κοινωνική θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα επιμόρφωσης του ΕΑΠ στον τομέα Ανοιχτής Εκπαίδευσης και master msc στο Μarketing και την Επικοινωνία με τις νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης των ΑΤΕΙ Πατρών και Πύργου και εκδίδει το ηλεκτρονικό περιοδικό Fresh.gr. Είναι ιδρυτικό μέλος του ερασιτεχνικού σχήματος Πάτρας ΡΕΦΕΝΕ και διετέλεσε διαμερισματικός σύμβουλος του κεντρικού διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων με τον Ευάγγελο Φλωράτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.