6 Νοεμβρίου 2010

Που και πως ψηφίζουμε για τη Νέα Πάτρα



Αύριο ψηφίζουμε..!! Το τι ψηφίζουμε, το ξέρουμε καλά..!! Νέα Πάτρα..!! Νέους Ανθρώπους..!! Νέα Πόλη..!! Με Κώστα Χριστόπουλο δήμαρχο..!! Τον μόνο γέννημα-θρέμμα Πατρινό υποψήφιο..!! Δήμαρχο για όλη την Πάτρα, για όλους τους Πατρινούς και στην πόλη και στα τοπικά διαμερίσματα..!!

Το πού ψηφίζουμε μπορούμε να το μάθουμε είτε από τον δήμο όπου κατοικούμε είτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού μας, στο εκλογικό μας κέντρο ή στα εκλογικά τμήματα, μπορούν να σας βοηθήσουν αν παρ' όλα αυτά έχετε κάποια απορία.

Η ψηφοφορία για τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές θα αρχίσει στις 7 πμ και θα λήξει στις 7 μμ, αύριο Κυριακή, 7 Νοεμβρίου. Ψηφίζουμε με την αστυνομική ταυτότητα, ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής, ή το διαβατήριό, ή την άδεια οδήγησης, ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Αν κάποιος εκλογέας δεν περιλαμβάνεται στον εκλογικό κατάλογο και δεν έχει στερηθεί το εκλογικό του δικαίωμα, μπορεί να απευθυνθεί στον δήμο, ή την κοινότητα, όπου είναι γραμμένος και να ζητήσει πιστοποιητικό εγγραφής του στα δημοτολόγια, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ψηφίζουν για δήμαρχο Πατρέων όλοι οι δημότες του νέου δήμου που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή έχουν γεννηθεί πριν την 31η Δεκεμβρίου του 1992, και είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο των δήμων (Πατρέων, Παραλίας, Βραχναιίκων, Μεσσατίδος και Ρίου) που από την 1η Ιανουαρίου του 2011 θα αποτελούν τον νέο δήμο Πατρέων.

Ψηφίζουν σε ειδικό εκλογικό κατάλογο και πολίτες των λοιπών 26 κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά κατοικούν στο δήμο μας.

Η σταυροδοσία δεν είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι η πρώτη φορά. Πάνω στα ψηφοδέλτια αναγράφεται πόσοι σταυροί μπαίνουν σε κάθε τμήμα του ψηφοδελτίου, μπορείτε να συμβουλεύεστε επίσης και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους για να σας διευκολύνουν. Σημειώστε ότι το ψηφοδέλτιο σας δεν ακυρώνεται αν γίνει λάθος στον αριθμό των σταυρών (δηλαδή, αν βάλουμε παραπάνω σταυρούς), απλώς προσμετράται μόνο στον συνδυασμό.

Αναλυτικά για την σταυροδοσία σε Δήμο και Περιφέρεια μπορείτε να ενημερωθείτε και από την ειδική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Και μην ξεχνάτε: αύριο ψηφίζουμε..!! Και ψηφίζουμε για να νικήσει η Πάτρα..!! Καλή ψήφο..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.