20 Ιουνίου 2011

Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής η διαφάνεια

Από την παράταξη «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

Από τις 3 Ιουνίου έχουμε καταθέσει ερώτηση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούμε για τον αριθμό των συμβούλων και των ειδικών συνεργατών που έχει προσλάβει ο Δήμος και οι Οργανισμοί του από 1/1/11 και με τι κόστος επιβαρύνεται ο Δήμος.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι στα θέματα που παραλάβαμε προς συζήτηση για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο (22/6/11) δεν περιλαμβάνεται καμία ενημέρωση επί του θέματος. Και εύλογα αναρωτιόμαστε

Δεν ξέρουν ; Δεν θέλουν να μας πουν; Φοβούνται κάτι;

Θεωρούμε υπέρτατη υποχρέωση της όποιας Δημοτικής Αρχής να κινείται με διαφάνεια και να ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και κατά συνέπεια και την πόλη για τις αποφάσεις που παίρνει.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί σ’ ένα συμβούλιο 80 θεμάτων δεν χωράει αυτή η ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.