30 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάγκος Ραυτόπουλος: υποψήφιος με τον Κώστα Χριστόπουλο

Από τον συνδυασμό «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Χριστόπουλου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιάγκου Ραυτόπουλου.

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος γεννήθηκε το 1983. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών και ίδρυσε την πανελλήνια ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη ΔΑΣΠ (Δεν Ανήκω Σε Παράταξη). Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τον κινηματογράφο με κορυφαία στιγμή του την επική τριλογία «Γιαγκόναν», για την οποία βραβεύθηκε ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης στο 8ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο, ενώ απέσπασε την πρώτη εύφημο μνεία της κριτικής επιτροπής στο 48ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, μεταξύ άλλων στην πρώτη μοίρα αλεξιπτωτιστών Μάλεμε Κρήτης, στους επίλεκτους της Δύναμης Δέλτα, στη Ι’ μοίρα Αμφίβιων καταδρομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.