29 Σεπτεμβρίου 2010

Γ. Κοντογιάννης: «χτίζουμε βήμα βήμα τη δημοτικότητα του Κ. Χριστόπουλου»

Αναφερόμενος στη σημερινή δημοσκόπηση για τον Δήμο Πατρέων, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Γνώμη» ο εκπρόσωπος του συνδυασμού μας «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» Γιώργος Κοντογιάννης δήλωσε:
«Τα αποτελέσματα της νεάς έρευνας δικαιώνουν την τακτική μας να χτίζουμε βήμα - βήμα τη δημοτικότητα του Κώστα Χριστόπουλου και τη συσπείρωση νέων ανθρώπων και παλαιών αυτοδιοικητικών, στην παράταξή μας. Ξεκίνησε από 50% η ανανγωρισιμότητα του Κ.Χριστόπουλου τον Αύγουστο, έχει φτάσει στο 70% και στόχος μας είναι το 90%, που θα επιτρέψει ο Κώστας Χριστόπουλος, να παίζει επί ίσοις όροις στην κατάκτηση του δεύτερου γύρου. Τα ποσοστά προτίμησης στον συνδυασμό δείχνουν ότι αυτό σιγά - σιγά κατακτάται και εξασφαλίζεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.