12 Οκτωβρίου 2010

Ο ξεκάθαρος λόγος του Κ. Χριστόπουλου κέρδισε την «ξύλινη» γλώσσα των άλλων υποψηφίων


Σαφής, κατανοητός και ξεκάθαρος ο λόγος του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Κώστα Χριστόπουλου στο debate του τηλεοπτικού σταθμού PATRA TV.

Φανερή η υπεροχή πολιτικής αισθητικής του Κώστα Χριστόπουλου, απέναντι στην «ξύλινη» γλώσσα των κοκορομαχιών, στις οποίες αναλώθηκαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Αποκαλύφθηκε πανηγυρικά στους Πατρινούς, αυτό που μέρες επισημαίνουμε σε όλους τους τόνους.

Οι παρατάξεις Δ. Κατσικόπουλου και Γ. Δημαρά, είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και αντιμάχονται για τον έλεγχο των αυτοδιοικητικών μεριδίων του κυβερνώντος κόμματος.

Δεν πρόκειται να αποφύγουν να απαντήσουν στα καυτά προβλήματα της πόλης και ας επιμένουν να αποπροσανατολίζουν τους Πατρινούς με αυτή την τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.