8 Οκτωβρίου 2010

Δήμητρα Σγούρα: υποψήφια με τον Κώστα Χριστόπουλο

Από τον συνδυασμό « Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη » του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Χριστόπουλου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Δήμητρας Σγούρα.

Η Δήμητρα Σγούρα γεννήθηκε στην Πάτρα το 1969. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Έχει εργασθεί στο ίδρυμα ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και στην ίδια εφημερίδα. Έχει επίσης εργασθεί στους Ρ/Σ ΦΑΡΟΣ και SUPER B RADIO, και στις εφημερίδες ΓΝΩΜΗ, ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΚΑΣ. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάσθηκε ως εκπαιδευτικός στο τμήμα Δημοσιογραφίας του Δημοσίου ΙΕΚ Πάτρας και Αιγίου. Είναι εκλεγμένη Διαμερισματική Σύμβουλος του Νοτίου Διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.