13 Οκτωβρίου 2010

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Χριστόπουλου

Στο πλευρό του Κώστα Χριστόπουλου συμπορεύεται ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Σωτήρης Γαλάνης, συμμετέχοντας έμπρακτα στην προσπάθεια του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» να αποκτήσουν ενεργό ρόλο οι φορείς της Πάτρας για το σχεδιασμό της ανάπτυξης στον καινούριο Δήμο.

Ο Σωτήρης Χαρ. Γαλάνης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972. Έχει βιοτεχνία στρωμάτων και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στο εμπορικό συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και Γεν. Γραμματέας της Ακαδημίας βόλεϋ "ΘΗΣΕΑΣ".

Ο ίδιος δήλωσε: «Εκτιμώ και στηρίζω την παρέμβαση του Κώστα Χριστόπουλου στα δημοτικά ζητήματα της πόλης, γιατί πιστεύω στην τεχνοκρατική του αντίληψη, στην ικανότητά του να έχει λύσεις και σωστό σχεδιασμό για τα προβλήματα της πόλης και στη θέλησή του να τις εφαρμόσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.