14 Οκτωβρίου 2010

Η ώρα της αλήθειας για τον κ. Γιάννη Δημαρά


Πάτρα 13.10.2010

Το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών στο αυτοδιοικητικό ΠΑΣΟΚ και τους ετερόκλητους συνοδοιπόρους του κ. Δημαρά συνεχίζεται με την εκμετάλλευση του σοβαρού ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο κ. Δημαράς, ο οποίος μόλις προχθές, σε σχετική ερώτηση στο debate των υποψηφίων δημάρχων δε γνώριζε τον όγκο των απορριμμάτων που μπορεί να δεχθεί ο ΧΥΤΑ του Φλόκα, σήμερα εμφανίζεται ως «ο Ρομπέν των Συχαινών»!

Ο ίδιος και όσοι φανερά και κρυφά τον υποστηρίζουν, ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν τους κατοίκους γύρω από την Ξερόλακα σε βάρος όλων των Πατρινών, για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και να συνεχίσουν το ξεκαθάρισμα εσωκομματικών και λοιπών λογαριασμών.

Οι θέσεις μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την Ξερόλακα έχουν διατυπωθεί ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια και σεβασμό στην πόλη και τους πολίτες.

Όσοι ετοιμάζονται να κηρύξουν στους Πατρινούς πόλεμο σκουπιδιών για τα προσωπικά τους οφέλη, υποτιμούν τη νοημοσύνη και την ωριμότητα της τοπικής κοινωνίας.

Η εικόνα που αποκόμισαν οι Πατρινοί στο debate των υποψηφίων Δημάρχων για τον κ. Γιάννη Δημαρά, τον άνθρωπο που με τόση έπαρση ζητάει απ' όποιον να 'ναι και απ' ότι να 'ναι να βοηθηθεί να γίνει Δήμαρχος, ήταν εμφανώς η ασάφεια θέσεων, η άγνοια σοβαρών ζητημάτων και η εσωκομματική εμπάθεια με το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ, του Δημήτρη Κατσικόπουλου.

Στις 7 Νοεμβρίου θα εκλέξουμε Δήμαρχο για το αύριο της πόλης ή ανάθεμα, ανάλογα με τα πολιτικά πάθη του καθενός;

Εμείς λέμε στους Πατρινούς πολίτες: Κοίτα γύρω σου και σκέψου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.