21 Οκτωβρίου 2010

Στη δεύτερη θέση πλέον ο Κώστας Χριστόπουλος, συνεχή άνοδο καταγράφει νέα δημοσκόπηση


Εντυπωσιακή είναι πλέον η δυναμική που συνεχίζει να καταγράφει ο συνδυασμός μας «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» με υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων τον Κώστα Χριστόπουλο. Όπως αποτυπώνεται σε σημερινή δημοσκόπηση της Kappa Research που δημοσιεύει η ΓΝΩΜΗ, ο Κώστας Χριστόπουλος βρίσκεται στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων των ερωτηθέντων, με απόσταση λιγότερο από μισή μονάδα από τον προπορευόμενο Δ. Κατσικόπουλο.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα, αφορούν τον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, και είναι τα παρακάτω:
Κατσικόπουλος: 21,6%
Χριστόπουλος: 21,2% 

Δημαράς: 19,1%
Πελετίδης: 5,7%

Πατούχας: 2,3%
Τζουραμάνης: 1%
Αϊβαλής: 0,5%

Δεν έχω αποφασίσει: 22%
Δεν γνωρίζω-Δεν απαντώ: 6,6%

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα αυτό, στον δεύτερο γύρο ο Κώστας Χριστόπουλος θα διεκδικήσει την δημαρχία από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κ. Κατσικόπουλο. Η εφημερίδα δεν δημοσιεύει σήμερα αποτελέσματα σε ερώτημα δεύτερης Κυριακής, γνωστοποιώντας ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η επεξεργασία των στοιχείων, τα οποία αναγγέλλει για το αυριανό της φύλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.