21 Οκτωβρίου 2010

«...οι Πατρινοί δεν είναι ούτε κορόϊδα, ούτε κουφοί, ούτε τυφλοί.»

Το άσπρο-μαύρο επιχειρεί να κάνει η εφημερίδα Πελοπόννησος με πλασματική και υποβολιμαία δημοσκόπηση που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο. Η δημοσκόπηση «αγνοεί» εξόφθαλμα την δυναμική που καταγράφει ο συνδυασμός μας και την ολοένα και αυξανόμενη αποδοχή των προτάσεων μας από τους πολίτες της Πάτρας, προσβάλλοντας στην πράξη τη βούληση και την άποψη τους. Ο στόχος προφανής: να παραπλανηθεί ο Πατρινός λαός και να πιστέψει ότι ο κ. Γιάννης Δημαράς των στρογγυλεμένων λόγων, των ανύπαρκτων προτάσεων και των ...πάρτυ, βρίσκεται ακόμα σε θέση να διεκδικεί τον δήμο Πατρέων. Αναρωτιόμαστε που προσβλέπουν; Μήπως σε κάποιο άλλο πάρτυ, μετά τις εκλογές;

Αναφερόμενος στην δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού μας Γ. Κοντογιάννης μίλησε στο maxfm 93.4 κατήγγειλε τη δημοσκόπηση ως «πλασματική και υποβολιμαία...» και σχολίασε «τη λύσσα και τη μανία ορισμένων να καταλάβουν την εξουσία στο δήμο» λέγοντας «...βλέπουμε το δεύτερο μέρος μίας σκοπιμότητας, κραυγαλέας εξόφθαλμης και προβληματικής, υποστήριξης ενός υποψηφίου και ενός συνδυασμού..., δημοσκόπησης η οποία έχει τα εξής στοιχεία..., προσπάθεια εξευτελισμού και απαξίωσης του Κώστα Χριστόπουλου και εξωφρενική εξύψωση του Γιάννη Δημαρά ως ο Σιμόν Μπολιβάρ της Πάτρας, ο απελευθερωτής της κοινωνίας ο μεγάλος άρχοντας που έρχεται να ανατρέψει πολιτικά ήθη, έθιμα χρόνων...», καταλήγοντας «...θα το πληρώσουν, γιατί οι Πατρινοί δεν είναι ούτε κορόιδα, ούτε κουφοί, ούτε τυφλοί.»

* μπορείτε να ακούσετε όλη την τοποθέτηση του Γ. Κοντογιάννη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.