26 Οκτωβρίου 2010

Με τους πολίτες, σε όλες τις γειτονιές της Πάτρας

Οι πολίτες της Πάτρας ζητούν κάτι αληθινά φρέσκο που να μπορεί να εγγυηθεί το αύριο της πόλης, που να είναι δίπλα τους, απλά, καθημερινά. Αυτό αποδεικνύεται από την ραγδαία άνοδο της αποδοχής του υποψήφιου Δημάρχου μας Κώστα Χριστόπουλου και του συνδυασμού μας «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη», όπως καταγράφηκε σε όλες τις αξιόπιστε μετρήσεις της κοινής γνώμης.

Ο αγώνας για τη νέα Πάτρα συνεχίζεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες. Ο Κώστας Χριστόπουλος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο το Ρίο και στην ευρύτερη περιοχή και χθες Δευτέρα στην περιοχή της Μεσσάτιδος. Η πορεία μας σε όλες τις γειτονιές της Πάτρας θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία μέρα της προεκλογικής μας εκστρατείας. Η φωτογραφία, χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το Σαββατιάτικο πρωϊνό ξεκίνημα, έξω από το εκλογικό μας κέντρο στην Πλατεία Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.