26 Οκτωβρίου 2010

Γ. Κοντογιάννης: «Στο β' γύρο θα είμαστε εμείς!»

«Μπαίνουμε στις τελευταίες δυο εβδομάδες της προεκλογικής περιόδου και σιγά σιγά οι μάσκες πέφτουν», τόνισε στην πρώτη τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού μας «Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πόλη» Γιώργος Κοντογιάννης.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα για τον Δήμο Πατρέων και τους δύο υποψηφίους του «ευρύτερου» ΠΑΣΟΚ, ανέφερε:

«Διαπιστώνουμε ότι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος αποκαλύπτονται. Η κυβέρνηση ζητάει υποστήριξη για τα σκληρά μέτρα που έρχονται από τους υποστηρικτές του μνημονίου, της τρόικας και του ΔΝΤ. Προσπαθεί για το σκοπό αυτό να βρει στήριξη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και στην Πάτρα. Δηλαδή είτε με τον κυρίως κομματικό υποψήφιο Δημήτρη Κατσικόπουλο είτε με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιάννη Δημαρά. Είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με λίγο ΠΑΣΟΚ και άλλους ετερόκλητους συνοδοιπόρους.

Το υπόγειο μοίρασμα της τράπουλας είναι φανερό. Ενώ ο Δημήτρης Κατσικόπουλος περιοδεύει συνήθως με ένα-δυο άτομα πλάι του τα στελέχη του συνδυασμού του είναι όλη μέρα σε καφέ της Γεροκοστοπούλου σαν να μην ανησυχούν για τίποτε. Μήπως στα επόμενα debate δεν θα έρχεται ούτε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος; Καλούμε τους Πατρινούς να αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους το ίδιο νόμισμα με τις δυο όψεις. Ένας από τους δυο δεν πρέπει να είναι στο β΄ γύρο και δεν θα είναι. Στο β΄γύρο θα είμαστε εμείς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.