25 Οκτωβρίου 2010

...εγώ ψηφίζω Κώστα Χριστόπουλο για Δήμαρχο Πατρέων, εσύ;;

Αξιοποιώντας την ανασχεδιασμένη δυνατότητα του facebook για την δημιουργία ομάδων, μια ομάδα φίλων του συνδυασμού μας έφτιαξε την ομάδα «...εγώ ψηφίζω Κώστα Χριστόπουλο για Δήμαρχο Πατρέων, εσύ;;».

Η ομάδα έχει από χθες και τη δική της «εικόνα», παραλλαγή ενός από τα κεντρικά σήματα του συνδυασμού μας σε αυτές τις εκλογές. Μέλη της μπορούν να γίνουν όλοι όσοι ανοιχτά θέλουν να δηλώσουν την προτίμηση τους και την πρόθεση ψήφου στον Κώστα Χριστόπουλο και τον συνδυασμό μας «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» αλλά και όσοι έχουν απλώς ενδιαφέρον για την Πάτρα και τις προτάσεις μας για την αναμόρφωση της. Ο χώρος της ομάδας είναι ανοικτός στα μέλη να ανοίξουν συζητήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη μας και να κάνουν προτάσεις για την αντιμετώπιση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.