25 Οκτωβρίου 2010

Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη και ...Αθλητική αντεπίθεση

Με κεντρικό σύνθημα «Αθλητική αντεπίθεση», ο συνδυασμός μας «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» παρουσιάζει το Σάββατο 30.10.2010, στις 11 το πρωί, στο γήπεδο των Προσφυγικών, το αθλητικό μας πρόγραμμα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του θα συνομιλήσουν με την αθλητική κοινότητα της πόλης (παράγοντες, προπονητές, αθλητές κ.ά.) και θα θέσουν τις προτεραιότητες που δεσμεύονται ν' αναλάβουν για την αθλητική ανασυγκρότηση και τη νέα πορεία.

Το άλλο Σάββατο λοιπόν σας περιμένουμε στο γήπεδο... Στα Προσφυγικά... Για μια γερή προπόνηση: να συζητήσουμε το «σύστημα», τις προτεραιότητες μας ... Όσο για τα προγνωστικά: ξερό Άσσο για την Πάτρα... Κι όλους εσάς, Νέους Ανθρώπους για μια Νέα Πόλη... Έτσι λέει η Λογική...

Όσοι θέλετε μπορείτε να δηλώσετε την παρουσία σας στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook, μπορείτε επίσης να μας στείλετε τις ερωτήσεις που θέλετε να απαντηθούν (και που θα απαντηθούν όλες) με σχόλια σε αυτή τη δημοσίευση σε οποιονδήποτε από τους χώρους διαδικτυακής παρουσίας μας (website, blog, facebook, twitter).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.