26 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Χριστόπουλος: «ξεκάθαρες οι θέσεις μας για την Ξερόλακα»


Η σύσκεψη συλλόγων που προέκυψε την Δευτέρα 25.10.2010 από την ανησυχία των κατοίκων γύρω από την Ξερόλακα, και η οποία είναι δικαιολογημένη, έγινε προσπάθεια από κάποιους να μεταβληθεί σε φιέστα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Χριστόπουλος, παρευρισκόμενος, μίλησε ακόμα μία φορά με τη γλώσσα της αλήθειας στους κατοίκους και τους συλλόγους της περιοχής και με σεβασμό στη σοβαρότητα του προβλήματος ανέπτυξε για μία ακόμα φορά τις ξεκάθαρες θέσεις του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη».

Είναι δεδομένο ότι η Ξερόλακα θα κλείσει. Γι' αυτό εμείς προτείνουμε: α. Άμεση αποκατάσταση του χώρου και β. Εκπόνηση μελέτης ανάπλασης.



Aυτή η μελέτη έπρεπε να έχει γίνει «χτες», αλλά γι' αυτό το ζήτημα δεν έχει «φωνάξει» κανείς...

Πώς αντιμετωπίζουμε το αδιέξοδο με τα σκουπίδια της Πάτρας; Πιέζουμε για: α. Άμεση κατασκευή εργοστασίου στην περιοχή "Φλόκα" και β. Έναρξη λειτουργίας το συντομότερο δυνατό. Αν τελικά, το νέο «κύτταρο» στην Ξερόλακα δεν πάρει άδεια, θα εξαντλήσουμε τις νόμιμες δυνατότητες του χώρου και μετά θα αναγκαστούμε να στέλνουμε τα σκουπίδια μακριά και να τα πληρώνουμε ακριβά…

Ένα κατεξοχήν πρακτικό ζήτημα που, με την εμπλοκή των πολιτικών, μετατρέπει 200.000 ανθρώπους σε ομήρους…

Οι Πατρινοί απαιτούν να πιστεύουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι όσα τους υποσχόμαστε και να τους λέμε την αλήθεια. Γι' αυτό η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Χριστόπουλου ανεβαίνει διαρκώς. Ο ίδιος και ο συνδυασμός "Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη" εκπροσωπούν το αύριο κι έχουν θέσεις για τις προκλήσεις του. Η απουσία του κ. Κατσικόπουλου δείχνει αδυναμία και αγωνία για το αποτέλεσμα. Τα παλιά υλικά του χθες αμύνονται κακόηχα και κακότροπα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις θέσεις του συνδυασμού μας στην ιστοσελίδα μας www.neoianthropoi-neapoli.gr και στο blog μας kostaschristopoulos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.