8 Οκτωβρίου 2010

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος: υποψήφιος με τον Κώστα Χριστόπουλο

Από τον συνδυασμό « Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη » του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Χριστόπουλου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου.

Ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος γεννήθηκε στο Δρέπανο το 1967. Σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου, στο Παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Πατρών και πολιτικές επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό στις επιστήμες αγωγής. Είναι Διευθυντής στο 58ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Είναι αιρετός εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΠΥΣΠΕ Νομού Αχαΐας, Γ.Γρ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μηχανικό Άγη Ρογδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.