1 Οκτωβρίου 2010

Σε καθημερινή, άμεση επαφή με τους πολίτες της Πάτρας ο Κώστας Χριστόπουλος

Ιδιαίτερα θετική είναι η υποδοχή των πολιτών της Πάτρας στον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο κατά τις περιοδείες του στις γειτονιές της Πάτρας.

Επιδιώκοντας την άμεση επαφή με τους πολίτες, ο Κώστας Χριστόπουλος γίνεται καθημερινά δέκτης των παραπόνων του κόσμου για τα προβλήματα που έχουν σωρεύσει άλυτa οι αποτυχημένες κομματικές επιλογές σε Νομαρχία και Δήμο, προβλήματα στα οποία η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί πλέον να μείνει σιωπηλή.

«Οφείλουμε να χαράξουμε αναπτυξιακή στρατηγική με συγκεκριμένη στόχευση, να συναντηθούμε με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, ανεξάρτητα από ηλικία ή φύλλο, να πετάξουμε τα κομματικά δεσμά και τους πολιτικούς μας εγωισμούς, να κάνουμε το επόμενο βήμα. Για όλους όσους μόχθησαν για την Πάτρα πριν από εμάς αλλά και για εκείνους που ακολουθούν», είναι το μήνυμα-πρόσκληση που απευθύνει ο Κώστας Χριστόπουλος στις καθημερινές του συναντήσεις.

Μήνυμα που συγκεντρώνει ευρύτερη αποδοχή από τους πολίτες, σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν στη δημοσκόπηση που δημοσίευσε την Τετάρτη 29.09.2010 η ημερήσια εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, δημοσκόπηση στην οποία ο Κώστας Χριστόπουλος εμφανίζει -μόνος αυτός από όλους τους υποψηφίους δημάρχους- εντυπωσιακή αύξηση τόσο της αναγνωρισιμότητάς του όσο και των ποσοστών του συνδυασμού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.