17 Οκτωβρίου 2010

Σταθερή η άνοδος του Κώστα Χριστοπούλου


Μία ακόμα δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει τη σταθερή άνοδο που καταγράφει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος και ο συνδυασμός μας «Νέοι άνθρωποι – Νέα Πόλη».

Παρ' ότι η έρευνα αυτή έγινε την ίδια περίπου χρονική περίοδο με την αντίστοιχη που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες και δεν περιλαμβάνει τις κατά γενική ομολογία θετικές εντυπώσεις που απέσπασε ο Κώστας Χριστόπουλος στο τηλεοπτικό debate των υποψηφίων δημάρχων, είναι φανερό ότι έχει τρία στοιχεία:

Πρώτον, όλο και περισσότεροι πολίτες γίνονται συνειδητοί υποστηρικτές των θέσεων και προτάσεών μας.

Δεύτερον, επιτυγχάνεται η άνοδος της συσπείρωσης του πολιτικού χώρου στήριξης του συνδυασμού, που είναι η Νέα Δημοκρατία.

Τρίτον, η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με νέους και αξιόλογους ανθρώπους, μαζί με την εμπειρία των παλαιοτέρων, αποδίδει ήδη θετικά αποτελέσματα.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι, βήμα - βήμα, η κατάκτηση του δεύτερου γύρου είναι εφικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.