17 Οκτωβρίου 2010

«Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» με ψηφοδέλτιο προοπτικής και ελπίδας


Κατατέθηκε σήμερα από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Χριστόπουλο το ψηφοδέλτιο της προοπτικής και της ελπίδας για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη.

Είναι ψηφοδέλτιο νεανικό, δυναμικό, που εκφράζει την κοινωνία και την ανάγκη της ανατροπής των σημερινών δεδομένων με στόχο το αύριο της πόλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος δήλωσε τα εξής: «Είμαι περήφανος γιατί καταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο, που απαρτίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους, που δεν εκφράζουν συμφέροντα και ιδιοτέλειες, αλλά μόνο διάθεση για προσφορά και σύνθεση δυνάμεων για μια Πάτρα που μας αξίζει. Ούτε ένας από τους υποψηφίους μας δεν ήρθε μαζί μας για να εξυπηρετήσει προσωπικές μωροφιλοδοξίες και άνομα συμφέροντα. Οι συμπολίτες που, αγνά, συμπαρατάσσονται στο πλευρό μας, μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω πιο έντονα και πιο δυναμικά τον αγώνα μας μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.»

Η δήλωση υποψηφιότητας του Συνδυασμού μας με τον πλήρη κατάλογο ονομάτων δημοσιεύεται στην ειδική σελίδα «Το ψηφοδέλτιο μας» στο blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.