23 Οκτωβρίου 2010

Η πρώτη νίκη της λογικής στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου


Με μια μεγάλη, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των καιρών, συγκέντρωση συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος, εγκαινιάζοντας χθες βράδυ το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας στην Πλατεία Γεωργίου. Μια συγκέντρωση που εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμισμό της υποψηφιότητας μας, την ραγδαία αύξηση της αποδοχής μας από τους πολίτες της Πάτρας αλλά και την ανανέωση που αποφασίσαμε και κάνουμε πράξη με το ψηφοδέλτιο μας.


Είναι χαρακτηριστικό ότι η χθεσινή εκδήλωση χαρακτηρίστηκε τόσο από τη σημαντική παρουσία νέων ηλικιακά ανθρώπων, όσο και ανθρώπων «νέων» στα πολιτικά δρώμενα της πόλης. «Ανθρώπων που ο ξεκάθαρος λόγος και η λογική των προτάσεών μας έσπρωξαν να συμμετάσχουν πρώτη φορά στα κοινά της πόλης, να διεκδικήσουν λόγο και άποψη για το αύριο του τόπου μας, να σταθούν δίπλα μας στον αγώνα ενάντια στην «αυτοκρατορία της αδιαφορίας και του κομματισμού» που από σκοπιμότητα, ανικανότητα και άγνοια εμποδίζει το άλμα της πόλης προς τα εμπρός, μας στερεί την προοπτική που της αξίζει», όπως επεσήμανε μετά το τέλος της εκδήλωσης σε φιλική συνομιλία του με δημοσιογράφους ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος.

Στην ομιλία του ο κ. Χριστόπουλος έκανε έναν απολογισμό της ως σήμερα πορείας του προεκλογικού αγώνα, αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, για να επισημάνει: «...σήμερα, ενάμιση μήνα μετά, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, έχουμε καταφέρει να μας εμπιστεύονται οι πολίτες, να δέχονται τις απόψεις μας, να σηκώνονται από τον καναπέ της αδιαφορίας και του ωχαδερφισμού. Έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να εμπιστευθούν την πόλη στους μεταχειρισμένους και αποτυχημένους του χθες. Όλοι αυτοί που έλεγαν ότι δε θα πάνε να ψηφίσουν, απογοητευμένοι από το χθες και το σήμερα αισθάνονται την ανάγκη να ανατρέψουν μαζί μας τη μιζέρια, να ξαναγίνουν μαζί μας υπερήφανοι για την πόλη που ζουν.

Σήμερα είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει πλήρες πακέτο θέσεων και δράσεων για τα προβλήματα της πόλης, δείχνοντας ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα την 1η Γενάρη. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη της Νέας Πάτρας. Το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι ότι σήμερα είμαστε οι μόνοι που δείχνουμε ότι ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε την προοπτική για την πόλη μας. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε προτάξει τη λογική απέναντι στην πολιτική αερολογία».

Αναφερόμενος στους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη», τόνισε πως «είναι ένα ψηφοδέλτιο από ανθρώπους που δεν κινούνται από συμφέροντα ή προσωπικές μωροφιλοδοξίες, ανθρώπους αδέσμευτους και ακηδεμόνευτους ανθρώπους, που δεν περιμένουν να ζήσουν από την πολιτική» και εξέφρασε την περηφάνια του γιατί "είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Μας ενώνει μόνο το όραμα, η ελπίδα και η όρεξη να δουλέψουμε για την πόλη που ζούμε».

Στη συνέχεια κάλεσε τους πολίτες της Πάτρας «καθέναν χωριστά αλλά και όλους μαζί» να δώσουν τον αγώνα, τονίζοντας: «με σαφή, καθαρό και ειλικρινή πολιτικό λόγο, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας με υπευθυνότητα και λογική, να συγκρουστούμε όπου χρειάζεται, να αντιπαλέψουμε συμφέροντα και αδιαφορία. Να ξαναφέρουμε την ελπίδα ότι με ανθρώπους που ξέρουν να μάχονται και να πετυχαίνουν, μπορούμε να ζήσουμε στην Πάτρα που αξίζουμε. Με νέους ανθρώπους για μια νέα πόλη!! Με ισχυρή ομάδα με όραμα, σχέδιο και προοπτική!!»

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Βουλευτές Μιχάλης Μπεκίρης και Νίκος Νικολόπουλος, οι πρώην Βουλευτές Νατάσα Ράγιου και Νίκος Παπαδημάτος, οι Πολιτευτές Λευτέρης Σταυρόπουλος και Άγγελος Τσιγκρής, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παπαναστασίου, οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, πλήθος πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, πολλοί Πατρινοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες, καθώς και πολίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.