23 Οκτωβρίου 2010

Η ανανέωση γίνεται πράξη στο ψηφοδέλτιο μας !!


Οι εκλογές αυτές είναι μοναδική ευκαιρία να ακουστούν οι δυνάµεις της ανανέωσης και της δηµιουργίας και να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην διαµόρφωση της νέας πορείας του «Καλλικρατικού» πια Δήµου Πατρέων.

Ο συνδυασμός μας «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» σηματοδοτεί την απόφαση αυτή, να φέρουμε Νέα Πρόσωπα κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρόσωπα με όρεξη για δουλειά, με λογική σκέψη, όχι επαγγελματίες πολιτικούς.

Η αρχή έγινε με το ψηφοδέλτιο μας που παρουσιάσαμε την προηγούμενη Κυριακή. Αποδεικνύουμε ότι δε μιλάμε απλά για ανανέωση, αλλά την κάνουμε πράξη σε κάθε ευκαιρία:

από τους 67 υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου, 
οι 44 συμμετέχουν στα κοινά για πρώτη φορά!!
Επίσης, 35 από τους υποψηφίους μας είναι κάτω των 30 ετών!!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανανέωση στελεχιακού δυναμικού & ψηφοδελτίου της τοπικής κοινωνίας εδώ και πολλά χρόνια. Μια ανανέωση που εκφράστηκε μια ακόμα φορά χθες βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου: ο χώρος στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου γέμισε με νέους ανθρώπους, και ηλικιακά και «πολιτικά».

Ανθρώπους που ο ξεκάθαρος λόγος και η λογική των προτάσεων μας έσπρωξαν να συμμετάσχουν πρώτη φορά στα κοινά της Πάτρας, να διεκδικήσουν λόγο και άποψη για το αύριο του τόπου μας, να σταθούν δίπλα μας στον αγώνα ενάντια στην «αυτοκρατορία της αδιαφορίας και του κομματισμού» που από σκοπιµότητα, ανικανότητα και άγνοια εµποδίζει το άλµα της πόλης προς τα εµπρός, μας στερεί την προοπτική που της αξίζει.

Απέναντι στη δική τους ανικανότητα και αδιαφορία, στεκόμαστε έτοιμοι να δώσουμε μαζί τη μάχη για να αλλάξουμε τη σημερινή εικόνα...

ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΗ !!!
ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.