5 Οκτωβρίου 2010

Κωνσταντίνος Κάνιστρας: «Συστρατεύομαι με τον Κώστα Χριστόπουλο για τη νέα Πάτρα»

Την πολιτική του συστράτευση με την παράταξη "Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη" του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Χριστοπούλου, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κάνιστρας, εκλεγμένος διαμερισματικός σύμβουλος με την παράταξη του Ανδρέα Φούρα.

Ο γνωστός φωτογράφος γεννήθηκε το 1967 στην Πάτρα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 με εξειδίκευση στη διαφημιστική φωτογραφία, ενώ είναι γραμματέας της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων του Ν. Αχαϊας.
Έχει πλούσια καλλιτεχνική δράση και διατηρεί μεγάλο φωτογραφικό αρχείο, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στιγμιότυπα από τις δεκάδες επισκέψεις που έχει πραγματοποιήσει σε χώρες τόσο της Ευρώπης όσο και της Ασίας. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στο χώρο του τουρισμού οργανώνοντας εκδρομές στο εξωτερικό σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία της πόλης.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του, ο ίδιος δήλωσε:
«Συμμετέχω στην προσπάθεια του Κώστα Χριστόπουλου και των συνεργατών του για να υλοποιήσουμε το ρεαλιστικό και σύγχρονο σχεδιασμό που χρειάζεται η νέα πόλη που προκύπτει από το νόμο "Καλλικράτης". Ευθύνη των νέων ανθρώπων αυτής της πόλης είναι να συνεννοηθούμε ανεξάρτητα της πολιτικής τοποθέτησής μας για να παράξουμε ανάπτυξη και προοπτική νικώντας το χρόνο και υλοποιώντας στην πράξη το σχεδιασμό που αξίζει στην πόλη που ζούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.