1 Οκτωβρίου 2010

Κ. Χριστόπουλος: «Η κυβέρνηση οφείλει στην Πάτρα αποφάσεις και άμεσες λύσεις»



Από το συνδυασμό «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων, κ. Κώστα Χριστόπουλου, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Η σημερινή κυβέρνηση οφείλει στην Πάτρα αποφάσεις και άμεσες λύσεις. Στην χθεσινή σύσκεψη των φορέων της πόλης και δεκάδων κυβερνητικών παραγόντων, υπό τον Αντιπρόεδρο Θεόδωρο Πάγκαλο, με θέμα το παραλιακό μέτωπο, έπρεπε να υπάρχουν πιο χειροπιαστά αποτελέσματα.

Η κυβέρνηση πιάστηκε αδιάβαστη και ανέτοιμη.

Η πρόταση της Δημοτικής αρχής για τη σύσταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που θα αναλάβει τη διαχείριση των χερσαίων χωρών του παλαιού λιμανιού, είναι σωστή και έχει ασφαλώς τη μεγαλύτερη κοινωνική συναίνεση. Αρκεί να μην παραπέμπεται διαρκώς σε επιτροπές και μελέτες.

Όσον αφορά τις αναγκαίες πράξεις νομοθετικής υποστήριξης, που θα καθορίζουν τις λεπτομέρειες, θα καταθέτουμε τις προτάσεις μας.

Επίσης, θα παρακολουθούμε την πορεία των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για το θέμα αυτό και θα πιέζουμε για την υλοποίησή τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.