2 Οκτωβρίου 2010

Κ. Χριστόπουλος: «Κέντρα Φροντίδας Μοναχικών Ατόμων, η πρόταση μας για τα ΚΑΠΗ του Δήμου»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» Κ.Χριστόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο. Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γ. Παπαναστασίου και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ τους οποίους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Κωνσταντοπούλειου Χρ. Τουλιάτος με τα μέλη της Διοίκησης.
Η επίσκεψη ήταν σε φιλικό κλίμα και μοιράστηκαν λουλούδια και αναμνηστικά του Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ. Ο κ. Χριστόπουλος απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί δήλωσε ότι η σημερινή του παρουσία είναι ένδειξη τιμής στην Τρίτη Ηλικία σε αυτούς δηλαδή που οφείλουμε την ύπαρξη μας και τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους για όσο τον χρειάζονται.

Στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» που θα δημοσιευθεί σύντομα υπάρχει πρόταση ενίσχυσης των ΚΑΠΗ του Δήμου σε Συμβουλευτικά Κέντρα Φροντίδας Μοναχικών Ατόμων.

Η υποδοχή των δύο υποψηφίων ήταν ιδιαίτερα θετική, όπως αποτυπώνουν τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε. Περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό μας φωτογραφικό άλμπουμ.

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, όπου συνομίλησαν και προσέφεραν συμβολικά δώρα σε ηλικιωμένους ως ένδειξη τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.