15 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση με περιεχόμενο και από το διαδίκτυο


Ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πρόγραμμα, τις θέσεις, τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Χριστόπουλου και των υποψηφίων συμβούλων, παρέχει ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη», αξιοποιώντας μεταξύ άλλων τις δυνατότητες που παρέχει το internet.

Πλέον είναι σε λειτουργία και η ιστοσελίδα του συνδυασμού μας στη διεύθυνση http://www.neoianthropoi-neapoli.gr/ , όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας, τον κατάλογο των υποψηφίων συμβούλων και σύντομα στοιχεία για αυτούς. Σε ειδικές σελίδες, ο πολίτης μπορεί να βρει τις θέσεις του συνδυασμού, καθώς επίσης και να κοινοποιήσει ή να προτείνει τις σκέψεις του στους ανθρώπους του συνδυασμού και τον υποψήφιο δήμαρχο.

Ήδη από τις πρώτες μέρες της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κώστα Χριστόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, η ομάδα επικοινωνίας του συνδυασμού ενημερώνει και συζητά με τους πολίτες της Πάτρας για τις δραστηριότητες, τις πρωτοβουλίες και την καθημερινότητα του υποψηφίου Δημάρχου και των υποψηφίων συμβούλων μέσα από το blog του συνδυασμού που βρίσκεται στη διεύθυνση http://kostaschristopoulos.blogspot.com/, αλλά και από την σελίδα του συνδυασμού στο facebook στη διεύθυνση http://www.facebook.com/kostaschristopoulos.neoianthropoi.neapoli

Επίσης, στο «κανάλι» του συνδυασμού στο youtube (http://www.youtube.com/user/kostaschristopoulos) βρίσκονται αναρτημένα ενημερωτικά σποτ και βίντεο από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Κώστα Χριστόπουλου, ενώ όσοι επιθυμούν γρήγορη επικοινωνία ...σε τίτλους, μπορούν να παρακολουθούν τη σελίδα μας στο twitter (http://twitter.com/kchristopoulos).

Η διαδικτυακή μας παρουσία είναι ανοικτή στον διάλογο, τις γνώμες, τις ερωτήσεις και παρατηρήσεις των πολιτών. Εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε με προτάσεις και να ενημερώνουμε τους πολίτες της Πάτρας ουσιαστικά, υπεύθυνα, συστηματικά.

Η δημόσια διαδικτυακή εικόνα μας έχει και περιεχόμενο και λόγο ουσίας στην πορεία για την κάλπη της 7ης Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.