13 Οκτωβρίου 2010

Σπ. Σπηλιωτόπουλος: «η παρέμβαση του Κώστα Χριστόπουλου, νικηφόρα πρόταση για το αύριο της πόλης»

Φιλική συνάντηση για ...πρωινό καφέ είχαν την Κυριακή ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος. Κύριο θέμα της συζήτησης τους, τι άλλο, τα προβλήματα της Πάτρας και η εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου του υποψηφίου Δημάρχου.

Όταν τους πλησίασε ο φωτογραφικός φακός, οι δύο άνδρες χαλάρωσαν, χαμογέλασαν και -μετά την φωτογράφηση- ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η παρέμβαση του Κώστα Χριστόπουλου και της ομάδας συνεργατών του μπορεί και πρέπει να αλλάξει την πορεία της Πάτρας προς την ανάπτυξη.

«Ο συνδυασμός του Κώστα Χριστόπουλου «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη», με τη συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων αλλά και παλιών έμπειρων στα αυτοδιοικητικά της Πάτρας, με κέφι για δουλειά και δημιουργία, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μια νικηφόρο πρόταση για το αύριο της πόλης» δήλωσε ο πρώην Υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.