4 Οκτωβρίου 2010

Νίκος Σύφαντος: υποψήφιος με τον Κωστα Χριστόπουλο

Από τον συνδυασμό «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Χριστόπουλου ανακοινώθηκε σήμερα η υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Σύφαντου.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Νίκος Σύφαντος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε χρόνους χαλεπούς, σε περιόδους δύσκολες για τον τόπο και σε στιγμές που ένας από τους πιο σημαντικούς πυλώνες της Δημοκρατίας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κινείται σε μονοπάτια αβεβαιότητας, άνθρωποι που βιώνουν την σκληρή καθημερινότητα του Δημότη δεν πρέπει να είναι απόντες.
Πριν από μερικούς μήνες, στελέχη της ΝΔ μου έκαναν την τιμή να συζητήσουν μαζί μου ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Πατρέων. Παρά το γεγονός ότι αυτή η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε, η ουσία δεν αλλάζει.
Αποφάσισα λοιπόν να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο που στηρίζει η παράταξη, με την οποία επί χρόνια συμπορεύτηκα  και συνεχίζω ως φυσικό πρόσωπο να συμπορεύομαι, και να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Πόλη» ως απλός αρωγός του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Κώστα Χριστόπουλου.
Όμως η απόφασή μου αυτή έχει και χαρακτηριστικά διπλής συνεπαγωγής. Η υποψηφιότητα Χριστόπουλου θεωρώ ότι ταυτίζεται απόλυτα με το νέο και το άφθαρτο που όλοι χρειαζόμαστε και το κυριότερο δεν είναι κομματικά περιχαρακωμένη.
Είναι καιρός να ενώσουμε δυνάμεις, να συνθέσουμε απόψεις και το κυριότερο να διώξουμε άπαξ δια παντός από την Πάτρα που ζούμε την μιζέρια, που μας κρατούσε πισθάγκωνα δεμένους σε πασσάλους ενός  σκοτεινού και άραχνου παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.