4 Οκτωβρίου 2010

Αρίστη Ιγγλέση: υποψήφια με τον Κώστα Χριστόπουλο

Από τον συνδυασμό « Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη » του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Χριστόπουλου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Αρίστης Ιγγλέση.

Η Αρίστη Ιγγλέση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Πατρών. Από τα νεανικά της χρόνια εντάχθηκε στο μαθητικό τμήμα της ΟΝΝΕΔ (ΜΑΚΙ). Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. (Υπεύθυνη Γυναικών). Υπήρξε αιρετό μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. για τρεις συνεχόμενες θητείες. Την περίοδο 2004 - 2006 ήταν αποσπασμένη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως συνεργάτης του Υπουργού και Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου. Έχει εργαστεί σε διάφορες τοπικές επιχειρήσεις ως διοικητικό στέλεχος ενώ από το καλοκαίρι του 1993 είναι μόνιμη διοικητική υπάλληλος του ΑΤΕΙ Πάτρας. Είναι γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΑΤΕΙ Πάτρας. Το 2006 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Πάτρας με τον συνδυασμό του Ευάγγελου Φλωράτου.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της η κα Ιγγλέση δήλωσε: «Συμμετέχω στην προσπάθεια του Κώστα Χριστόπουλου και των συνεργατών του να σχεδιάσουμε μια βιώσιμη και ασφαλή πορεία της πόλης μας στο αύριο, να αλλάξουμε τις ταχύτητες επίλυσης των προβλημάτων και να δρομολογήσουμε ισχυρές βάσεις για μια Νέα Πόλη.
Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει την στήριξή της στον συνδυασμό του Κώστα Χριστόπουλου και συμμετέχω στον συνδυασμό του ως υποψήφια δημοτικής σύμβουλος, γιατί εκτός άλλων πιστεύω στην προσπάθεια της παράταξης μας για ανάδειξη νέων ανθρώπων μέσα από τις τοπικές κοινωνίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.