18 Οκτωβρίου 2010

Ευάγγελος Φλωράτος: «Ο Κώστας Χριστόπουλος μπορεί να αλλάξει την Πάτρα»

Την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του Κώστα Χριστόπουλου και την πίστη του ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη» μπορεί να οδηγήσει την Πάτρα προς τα εμπρός, εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων κ. Ευάγγελος Φλωράτος, σε σημαντική του παρέμβαση στο «FORUM Ανάπτυξης 2010».

Παίρνοντας τον λόγο μετά το τέλος της ομιλίας του Κώστα Χριστόπουλου, ο κ. Φλωράτος σε σύντομη ομιλία του εξήγησε την ανάγκη για την άμεση φυγή της τοπικής κοινωνίας προς τα εμπρός με πρωτοπόρο το Δήμο και συμμέτοχους τους φορείς και τις υγιείς τοπικές δυνάμεις, τονίζοντας και αυτός τον σημαντικό στόχο «να προλάβουμε το χρόνο για να γίνει η Πάτρα ελκυστικός τόπος επενδύσεων και επισκεψιμότητας.»

Αναφερόμενος δε στη δυνατότητα του Κώστα Χριστόπουλου να εξυπηρετήσει τον στόχο αυτό, ο κ. Φλωράτος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας Χριστόπουλος μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία, την πορεία και τη στρατηγική της πόλης, ώστε να γίνει πόλος έλξης οικονομικών οφελών με πόρους βιώσιμης ανάπτυξης. Έτσι θα χτυπηθεί η ανεργία, η ύφεση της περιοχής και θα ενισχυθεί η λειτουργία του νέου Δήμου. Πιστεύω στις ικανότητές του γιατί τον ξέρω καλά και τον έχω αξιολογήσει σωστά. Μπορεί και πρέπει να πετύχει τους στόχους του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.