14 Δεκεμβρίου 2010

Νέα πρόσωπα και νέες ομάδες


 Στον εμπλουτισμό με νέα πρόσωπα στις ήδη υπάρχουσες ομάδες εργασίας αλλά και στην δημιουργία τεσσάρων νέων, προχώρησε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος.
Οι τέσσερις νέες ομάδες είναι και θα συμμετέχουν οι :
Διεθνείς Σχέσεις : Φιλιππάκης Σπύρος, Σταυρουλόπουλος Λυκούργος
Λειτουργία και αξιοποίηση ΟΣΕ : Μαρσέλης Σωτήρης, Πολίτης Σπύρος
Σύνδεση με Πανεπιστήμιο και ΑΤΕΙ : Ρηγοπούλου Ασπασία, Περπινιάς Κωνσταντίνος, Ιγγλέση Αρίστη, Σκρουμπής Γιώργος και Ντάκου Ελένη
Ενώ την παρακολούθηση λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών επιτροπών αναλαμβάνει η δικηγόρος Σταματάκη Αγγελική.

Επίσης στις επιτροπές που έχουν ήδη ανακοινωθεί θα συμμετέχουν και οι : Σουγλέρης Χρήστος (Ανάπτυξη Όρους Παναχαϊκό, Υγεία), Πτερνέας Παναγιώτης ( Περιφερειακός Σχεδιασμός, Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι ), Κατσουγκράκης Κώστας (Ανάπτυξη και Οικονομία), Κατσαρέα Μαρία (Κοινωνικός Τομέας), Περπινιάς  Κωνσταντίνος (Αθλητισμός), Ταξιάρχης Βασίλης (Ασφάλεια και Δημοτική Αστυνομία), Τζιβιέρης Κώστας (Βραχνέϊκα), Κεκκάτος Θεόδωρος (Ρίο, Πολεοδομικός Σχεδιασμός), Φλαμπουριάρης Σωτήρης (Εκπαίδευση), Τσέρης Θάνος (Κυκλοφοριακό).

Οι επιτροπές που έχουν ήδη ανακοινωθεί έχουν ξεκινήσει τις συνεδριάσεις τους, ενώ όλες αναμένεται να έχουν συνεδριάσει τουλάχιστον μια φορά έως το τέλος του χρόνου. Και τακτικά θα ανακοινώνεται ο απολογισμός δράσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.