16 Δεκεμβρίου 2010

Σκουπιδια ώρα μηδέν

Από την παράταξη «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» ανακοινώθηκε το εξής :
Στη χθεσινή σύσκεψη φορέων που οργάνωσε το Τ.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδος για την διαχείριση των απορριμμάτων, παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τον εκπρόσωπο του νέου Δημάρχου κ. Σαρδελιάνο να ανακοινώνει από μικροφώνου ότι δεν ξέρει τι θα κάνει (που θα αποθέτει) τα απορρίμματα από την 1/1/2011 και ότι θα πρέπει τώρα να γίνει διαβούλευση.
Διαπίστωσε επίσης τώρα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λύση Φλόκα (όλοι το λέγαμε προεκλογικά) και βρίσκεται προφανώς σε δυσχερή θέση.
Με την σημερινή ανακοίνωση δεν επιθυμούμε να στηλιτεύσουμε την ανεύθυνη προεκλογική στάση του νέου Δημάρχου. Θέλουμε να επισημάνουμε στον κ. Δημαρά ότι δεν υπάρχει πίστωση χρόνου για το θέμα των απορριμμάτων. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι για το καλό της πόλης πρέπει να υπάρχει εφικτή λύση την 1/1/11 δεδομένου ότι στην Ξερόλακκα όχι μόνο δεν υπάρχει χώρος από τον καινούριο χρόνο, αλλά ούτε καν εργολαβία για την ταφή των απορριμμάτων.
Όσο και να είναι δύσκολο να παραδεχτεί κανείς το μη βάσιμο των προεκλογικών του εξαγγελιών και υποσχέσεων, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι το συντομότερο που θα αποφασίσει να φανεί ειλικρινής και να πάρει μέτρα, τόσο το καλύτερο για την πόλη.
Η διαβούλευση θα έπρεπε να είχε αρχίσει από τις 15/11/10 και να είχε σήμερα ολοκληρωθεί. Εμείς πάντως θα είμαστε στην διάθεση της νέας Δημοτικής αρχής για την διαβούλευση ακόμα και τις μέρες των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.