22 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους ήρθε η ώρα για δράση

«Για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μία συγκροτημένη καταγραφή όσων μεταναστών εισέρχονται και διαμένουν παράνομα στη χώρα μας»
Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως την πρόταση της Παράταξης «Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πόλη» που ανάμεσα σε άλλες εννέα θέσεις-προτάσεις, αναδεικνύει τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Πάτρα.
Η Παράταξή μας, έγκαιρα και χωρίς καμιά χρονοτριβή, ανέδειξε τις διαστάσεις του ζητήματος που ταλανίζει την Πάτρα, εντός των πλαισίων της έννομης τάξης, αλλά και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών.
Αν και εφόσον ο κ. Υπουργός έχει την πολιτική βούληση να ασχοληθεί επιμελώς και αποτελεσματικά με το θέμα, και εφόσον οι φορείς παραμερίσουν επιμέρους ζητήματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν οδηγήσει σε συμφωνία την τοπική κοινωνία, θα υπάρξουν θεαματικά αποτελέσματα.
Περιμένουμε απαντήσεις και πρωτοβουλίες και για τις υπόλοιπες προτάσεις που επισήμως έχουμε καταθέσει και δηλώνουμε  παρόντες, πρόθυμοι για συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, πιστοί πάντα στην θέση μας ότι η λογική και ο ρεαλισμός είναι μοναδικοί σύμμαχοι στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η πόλη. Θα περιμέναμε βέβαια κάποιοι που βρίσκονται πολύ πιο κοντά από την Αθήνα να πάρουν πρώτοι το μήνυμα μας και να το διαχειριστούν ανάλογα. Εμείς συνεχίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.