2 Οκτωβρίου 2010

Ο Κώστας Χριστόπουλος με τους νέους της Πάτρας στο 4Youth Festival της ΟΝΝΕΔ



Την διαδρομή του στο φοιτητικό και το νεολαιΐστικο κίνημα, καθώς και τα χρόνια του στην προεδρία της οργάνωσης στην Πάτρα, θυμήθηκε χθες, Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος κατά την επίσκεψη του στο 4ο Youth Festival που διοργανωσε η ΟΝΝΕΔ Πάτρας στο χώρο του Μώλου Αγ. Νικολάου.



Περπατώντας μαζί με τους νέους και τις νέες που γέμισαν τους χώρους του φεστιβάλ στο λιμάνι της πόλης μας, ο Κώστας Χριστόπουλος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα, να ακούσει τις προτάσεις και τις ιδέες τους για την πόλη της Πάτρας και να συζητήσει το πρόγραμμα του δημοτικού συνδυασμού μας «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Πόλη».



Στα πλαίσια της επίσκεψης του, ο Κώστας Χριστόπουλος φιλοξενήθηκε ζωντανά και στο μικρόφωνο του ONNED Web Radio, όπου μιλώντας μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, απλός και προσιτός, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα της πόλης -με ιδιαίτερη αναφορά στο κυκλοφοριακό- και ανέλυσε τις προοπτικές που ανοίγει η υποψηφιότητα του. Παράλληλα, ανέλυσε και μια σειρά από δράσεις που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου η Πάτρα να αποκτήσει ένα σύγχρονο πρόσωπο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.