4 Οκτωβρίου 2010

Κ. Χριστόπουλος: «η ιστορική μνήμη θωρακίζει τη δημοκρατία...»

Σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Πατρέων τιμά τη συμπλήρωση 66 χρόνων απελευθέρωσης της πόλης από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Αναφερόμενος στην ιστορική επέτειο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έξι δεκαετίες μετά τον αγώνα και την αντίσταση του Πατραϊκού λαού ενάντια στην κατοχή και τον ολοκληρωτισμό, οι Πατρινοί δίνουν έναν άλλο αγώνα ενάντια στη στασιμότητα, την εσωστρέφεια και την οικονομική δυσπραγία.

Καθήκον και προτεραιότητά μας είναι να αφυπνίσουμε τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, τους νέους ανθρώπους, τους εργαζόμενους, τους επιστήμονες και όλους τους πολίτες για μια απελευθέρωση ιδεών και δράσεων, με στόχο ένα αειφόρο και βιώσιμο μέλλον για όλους.

Έτσι η ιστορική μνήμη θωρακίζει τη δημοκρατία, διευρύνει την ελευθερία και εξασφαλίζει το καλύτερο αύριο στο τόπο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.