21 Οκτωβρίου 2010

Όλοι στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου !!


Σημειώστε τη μέρα: Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010...

Και την ώρα: Οκτώ το βράδυ...

Θα είμαστε όλοι εκεί !!
Στην Πλατεία Γεωργίου 1, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας, θα σας περιμένουμε στα επίσημα εγκαινία του.

Γυρίζουμε την πλάτη στο παλιό, στο χθες, σε όσους αγνοούν τα προβλήματα μας και τη γνώμη μας, στα συμφέροντα που υπηρετούν και τους στηρίζουν!!!

Σχεδιάζουμε και προτείνουμε στον πολίτη ένα σχέδιο ανασυγκρότησης της Πάτρας. Με τη στήριξή σας θα το εφαρμόσουμε και θα δημιουργήσουμε την Πόλη που ονειρευόμαστε.

Από αύριο και ως τις εκλογές στο εκλογικό μας κέντρο θα λειτουργεί ένα ζωντανό κύτταρο συζήτησης, πρότασης, δράσης για κάθε πολίτη που θέλει να συζητήσει τις προτάσεις μας, τις θέσεις μας, όλα αυτά τα στοιχεία λογικής που αποτελούν το πρόγραμμα μας, την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη της Πάτρας που κατατέθηκε στους πολίτες σε αυτές τις δημοτικές εκλογές!!

Σας περιμένουμε όλους!! Στον αγώνα για να επικρατήσει η λογική!! Στην προσπάθεια για να φτιάξουμε την Πάτρα που αξίζουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.