21 Οκτωβρίου 2010

Η ολοκληρωμένη πρόταση μας για την ανάπτυξη της Πάτρας δεν απαξιώνεται από περίεργες έρευνες και εξωπραγματικά πρωτοσέλιδα

Ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» Γιώργος Κοντογιάννης έκανε σήμερα τις εξής δηλώσεις: «...σήμερα στον τοπικό τύπο είχαμε δύο πρωτοσέλιδα που αφορούσαν τις δημοτικές εκλογές. Το ένα στην εφημερίδα Γνώμη ήταν δημοσκόπηση για τον δήμο Πατρέων τα στοιχεία της οποία καταγράφονται θετικά και λογικά. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με τις θέσεις και την επαφή μας με τους πολίτες, αυτό που χτίζουμε βήμα βήμα . δηλαδή την πορεία μας προς τον δεύτερο γύρο, η οποία καθημερινά κατακτιέται. Το άλλο πρωτοσέλιδο ήταν το δεύτερο μέρος της προσπάθειας απαξίωσης μιας παράταξης και ενός υποψηφίου με τα ίδια ακριβώς υλικά και στοιχεία όπως και το πρώτο.



Τα στοιχεία της έρευνας αυτής δείχνουν τόσο εξωπραγματικά σαν να φαίνεται ότι ρωτήθηκαν πολίτες μόνο αυτά που ήθελε να εκμαιεύσει η δημοσκόπηση. Το πιο περίεργο είναι ότι εμφανίζεται να μεγαλώνει αντί να μικραίνει ο αριθμός των αναποφάσιστων. Προφανώς οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν στους κατοίκους της Ζυρίχης ή σε άλλο πλανήτη. Εμείς προχωράμε μπροστά στον σχεδιασμό μας αφήνοντας τους Πατρινούς να κρίνουν την πρωτοφανή μανία ανάδειξης ενός υποψηφίου Δημάρχου ως Μεσσία. Όλα αυτά είναι μακριά από τα προβλήματα των Πατρινών οι οποίοι αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται.

Καταθέσαμε δημόσια την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη της Πάτρας. Μιλήσαμε για τις ευκαιρίες του Ευρωπαϊκού προγράμματος JESSICA για την σύσταση Ταμείου Αστικής Ανάπλασης, την προσέλκυση επενδύσεων και επισκεψιμότητας. Έτσι θα αυξήσουμε τα έσοδα και τους πόρους της πόλης. Έτσι θα εφαρμόσουμε καλύτερα το πρόγραμμά μας και θα πετύχουμε την βιώσιμη ανάπτυξη που χρειάζεται ο τόπος μας. Οι αντίπαλοι μας σιωπούν. Που θα βρουν χρήματα για τα προγράμματα που υπόσχονται; Πώς θα πετύχουν την ανάπτυξη της πόλης; Εμείς έχουμε στον σχεδιασμό μας να συστήσουμε τοπικά κέντρα ανάπτυξης σε κάθε διαμέρισμα, ώστε και το παραμικρό όφελος να φτάνει σε όλους τους Πατρινούς, σε κάθε γειτονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για τις δημοσιεύσεις μας. Η έκφραση και το περιεχόμενο των σχολίων είναι ελεύθερα και εκφράζουν τον καθένα σας. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια σας πριν τη δημοσίευση τους ελέγχονται από τον διαχειριστή του blog ώστε να αποτρέπεται η δημοσίευση των πάσης φύσεως υβριστικών ή προσβλητικών σχολίων καθώς και για να περιορίζεται το spam.